ОБЛАСНА ВЛАДА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ З ЖИТЕЛЯМИ РЕГІОНУ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ

В обласному контактному центрі відбулася чергова пряма «гаряча лінія» у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої з громадянами спілкувався заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Бабанін.

Посадовцю на «гарячу лінію» надійшло 11 дзвінків від жителів міста Запоріжжя та Бердянська, а також Кам’янсько-Дніпровського, Розівського, Якимівського та Більмацького районів області.

Більшість звернень уже традиційно стосувалися проблемних питань сфери соціального захисту:  виплати матеріальної допомоги, субсидій, пенсійного забезпечення,  лікування.

Особливо активними упродовж цієї «гарячої лінії» були жителі обласного центру. Запоріжці просили збільшення субсидії та пенсійного забезпечення, пенсіонери з інвалідністю – матеріальної допомоги на лікування.

Питання заборгованості з виплати заробітної плати порушили вчителі з Розівського району.

Жителі Більмацького району звернулися з проханням налагодити графік роботи автобуса, який ходить з перебоями. 

Кожному заявнику було надано відповідні роз’яснення. Окремі доручення щодо опрацювання проблемних питань були надані керівникам профільних департаментів.  Низку питань, розв’язання яких потребує певного часу для опрацювання, Олександр Бабанін взяв під особистий контроль.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 Нагадуємо, поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центруоблдержадміністраціїобласної ради.