ВЛАДА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ З ЖИТЕЛЯМИ РЕГІОНУ ДЛЯ ДОПОМОГИ У ВИРІШЕННІ НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ

У рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» під час «гарячої» телефонної лінії  на  запитання жителів області  відповідала  керівник апарату  обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко.

До посадовця звернулися 13 осіб з Широківської, Смирновської об’єднаних територіальних громад, Якимівського, Кам’янсько-Дніпровського та Більмацького районів, а також м. Запоріжжя.

Жителів області особливо турбують питання отримання субсидій, перерахування пенсій,  газопостачання до приватних будинків, робота транспорту приміського сполучення, надання соціальної та медичної допомоги.

Так, на «гарячу» лінію надійшло кілька дзвінків від представників Широківської громади. Кожного року вони їздили на свої дачі у с. Відрадне автобусом, який працював з ранньої весни до осені. Проте цього року автобус не вийшов на маршрут і діставатися на дачні ділянки стало проблематично.

До обласної влади також звернулися з проханням замінити малу маршрутку, що працює за напрямом Запоріжжя-Лукашево, на великий автобус або пустити додатковий транспорт на цей маршрут.

Одинока пенсіонерка з інвалідністю з Кам’янсько-Дніпровського району звернулася з проханням під’єднати її хату до газового опалення. Літній жінці важко опалювати будинок дровами, а вугіллям – дуже дорого.

Багато хто з жителів області  висловив нарікання на пенсійний фонд, бо деякі не отримали обіцяне підвищення пенсій, а хтось отримав досить незначну надбавку.

Низка  звернень стосувалися відсутності ремонту доріг у сільській місцевості.

Кожному заявнику надано відповідні роз’яснення. Проблемні  питання,  розв’язання яких потребує певного часу для опрацювання, Зінаїда Бойко взяла  під  особистий контроль.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Довідково:

 Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центруоблдержадміністраціїобласної ради.