Депутати – на зв’язку із жителями області

Сьогодні відбулася  пряма телефонна  лінія за участі депутата Запорізької обласної ради, голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Дмитра Майстра.

На базі комунальної установи «Запорізький обласний контактний центр» Запорізької обласної ради успішно запроваджується проєкт «Влада на зв’язку з громадськістю», в рамках якої  народні обранці  беруть участь у телефонних гарячих лініях з мешканцями області. Це дає можливість громадянам звернутися до депутата обласної ради в режимі он-лайн.

Ось і сьогодні до депутата обласної ради Дмитра Майстра за допомогою звернулися 9 громадян.

Звернення жителів Запоріжжя стосувалися надання матеріальної допомоги, щодо  безкоштовної операції із заміни кришталика ока. Не обійшлося й без скарг на ЖКГ, цього разу на бездіяльність голови одного з ОСББ у Вознесенівському р-ні.

З області до депутата звернулися за допомогою у розв’язанні  земельних питань, розробці  документації на виділення землі у Пологівському районі. Заявники цікавилися діяльністю  реабілітаційного центру при геріатричному пансіонаті в м. Бердянськ, звернули увагу депутата на  проблему знешкодження амброзії на ділянці траси від м. Вільнянськ до м. Запоріжжя.

Усі звернення були зареєстровані, Дмитро Майстро надав чіткі та виважені відповіді. Крім того, за  результатами гарячої лінії письмові звернення та рекомендації  щодо порушених заявниками проблем, направлять у відповідні  структурні підрозділи.

За інформацією Відділу комунікацій Запорізької обласної ради