Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на прямому зв’язку з мешканцями області

На базі Запорізького обласного контактного центру вже традиційно проходять тематичні лінії, під час яких мешканці області мають можливість задати хвилюючі питання різнопланового характеру. Одна з таких ліній відбулась сьогодні, 18 листопада 2021 року, з Регіональним представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Запорізькій області, Карпенко Іриною Олегівною.

Заявники скористались нагодою та порушили цілу низку питань різного спрямування: соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, вакцинації тощо. 

Наприклад, заявник з Василівського району поскаржився на працівників швидкої допомоги за халатність. А також попрохав роз’яснити щодо захисту своїх законних прав на отримання пенсії по втраті годувальника.

Загалом, в ході проведення прямої телефонної лінії всі заявники отримали вичерпні рекомендації та професійні консультації щодо захисту своїх законних прав та свобод

 

До відома громадян:

звернутись до Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з
прав людини можна за номером телефону «гарячої» лінії 0800-50-17-20, або надіславши письмове звернення на адресу: 01008, м. Київ-08, вул.
Інститутська, 21/8 чи електронне – hotline@ombudsman.gov.ua.