Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Запорізькій області на прямому телефонному зв’язку із мешканцями області

На базі Запорізького обласного контактного центру вже традиційно проходять тематичні лінії, під час яких мешканці області мають можливість задати хвилюючі питання різнопланового характеру. Одна з таких ліній відбулась 12 липня 2021 року з Регіональним представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Запорізькій області, Карпенко Іриною Олегівною.

Загалом надійшло 7 дзвінків з різних куточків Запорізької області. Найбільш активними були мешканці м.Запоріжжя. Окрім цього, дзвінки надходили також з Бердянського та Пологівського районів. Користуючись нагодою заявники звернулись за захистом своїх законних прав та свобод з питань щодо отримання субсидії, пільгового проїзду в громадському транспорті, недобросовісних дій ріелтора під час придбання житла, суперечок із сусідами та погроз з їх боку тощо.

В ході проведення прямої телефонної лінії всі заявники отримали вичерпні рекомендації та професійні консультації щодо захисту своїх законних прав та свобод

До відома громадян:

звернутись до Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з
прав людини можна за номером телефону «гарячої» лінії 0800-50-17-20, або надіславши письмове звернення на адресу: 01008, м. Київ-08, вул.
Інститутська, 21/8 чи електронне – hotline@ombudsman.gov.ua.